Leukste (actieve) activiteiten op Curacao!

Leukste (actieve) activiteiten op Curacao!

Als je op vakantie even lekker niks wilt doen, dan zit je op Curacao goed! Maar ook voor de actieve vakantiegangers is er genoeg te doen. Wij hebben de leukste activiteiten op Curacao voor je op een rijtje gezet!

Christoffelberg beklimmen

Voor een indrukwekkende panorama view van Curacao moet je op de Cristoffelberg zijn. Een pittige maar mooie klim!

 Suppen

Oftewel, stand up paddle surfen, is extra mooi op Curacao! Je staat op een surfboard en gebruikt een lange peddel om jezelf voort te bewegen in water. Het mooie turquoise water van Curacao maakt suppen net wat specialer.

Sheta Boka Park

Nabij de Cristoffelpark ligt het nationale park Shete Boka. Hier vind je verschillende baaien waar de zee ruiger is dan op de rest van het eiland (je kunt hier niet zwemmen). Bekendste spot in het park is Boka Pistol. Hier klapt het water zo hard tegen de rotsen aan, dat het meters hoog de lucht in spuit.

Seabob

De onderwaterwereld net even op een andere manier verkennen? Een Seabob is een persoonlijke onderzeeër waarmee je onderwater kunt varen. Je kunt de tour boeken bij Tugboat (waar een schip onderwater ligt) of bij Playa Grandi (waar veel schilpadden te vinden zijn).

Quad tour
Je kunt zowel op het Westpunt van het eiland een tour doen of aan de oostkant bij Sint Jorisbaai. Tijdens de tours kun je lekker door de modder scheuren en plekken van Curacao ontdekken die je normaal niet tegenkomt.

Een auto is een must om deze activiteiten te doen! Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Auto Huren Curaçao is jouw betrouwbare partner! Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op.