Curacao: Lokale autoverhuurbedrijven vs. Giganten

Curacao: Lokale autoverhuurbedrijven vs. Giganten

Online wordt er vaak gewaarschuwd om in het buitenland niet een auto te huren bij een lokaal autoverhuurbedrijf. Dit kan uiteraard per land verschillen. Omdat we uit eigen ervaring spreken, richten wij ons in deze blog daarom alleen op Curacao.

Waarom je op Curacao wel voor een lokaal autoverhuurbedrijf moet kiezen? Wij hebben 5 redenen voor je opgesteld!

Flexibeler

Giganten hebben vaak (wereldwijde) richtlijnen waaraan zij zich moeten houden. Lokale autoverhuurbedrijven zijn kleiner en kunnen daarom flexibeler zijn en zich aanpassen aan jouw wensen!

Minder verplichtingen

Doordat de lokale autoverhuurbedrijven niet gebonden zijn aan richtlijnen van groter concern, hoeft een huurder vaak aan minder verplichtingen te voldoen. Zo ben je bij Auto Huren Curacao niet verplicht om met een creditcard te betalen en huur je al een auto vanaf 18 jaar. Bij veel giganten moet je bijvoorbeeld minimaal 23 jaar zijn.

Personal touch

Bij de lokale autoverhuurbedrijven kom je vaak direct in contact met (een van) de eigenaar/eigenaren van het bedrijf. Bij Auto Huren Curacao proberen wij het contact met onze klanten altijd zo makkelijk mogelijk te houden. Zo kun je ons ook altijd via WhatsApp (+5999 461 06 59) een berichtje sturen voor meer informatie!

Steun de kleinere (lokale) bedrijven

Met het huren van een auto bij een lokaal autoverhuurbedrijf, ondersteun je de kleine lokale autoverhuurbedrijven. Deze zijn vaak opgericht door een ondernemer die begonnen is met een paar auto’s en dit middels hard werken heeft kunnen uitbreiden.

Scherpere prijzen

Auto Huren Curacao is een lokaal bedrijf en biedt scherpe tarieven aan ten op zichten van de grote ketens op het eiland. Auto Huren Curacao rekent bijvoorbeeld geen extra kosten voor het afleveren van de huurauto bij jouw accommodatie. Dat scheelt weer in je vakantiekosten!

Het blijft altijd lastig om de juiste betrouwbare keuze te maken. Wij laten dan ook het liefst onze klanten voor ons spreken. Bekijk onze recensies hier!

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Auto Huren Curaçao is jouw betrouwbare partner! Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op.