Zorgeloos een auto huren op Curacao

Zorgeloos een auto huren op Curacao

De zoektocht naar een betrouwbaar en voordelig autoverhuurbedrijf kan een hele klus zijn. Ga je voor een van de bekende multinationals of kies je ervoor om de lokale bedrijven te steunen? Lees meer hierover in deze blog. Wat je keuze ook is, het is belangrijk dat je op bepaalde punten let bij het selecteren van jouw betrouwbare huurpartner! Vraag daarom altijd naar de volgende opties:

  1. Betalingsmethoden

Wil je liever met een creditcard betalen voor je huurauto? Of juist niet? Onderzoek waar je kunt betalen met de betalingsmethoden waar jij een voorkeur voor hebt. Bij veel autoverhuurbedrijven is bijvoorbeeld betalen met een creditcard een must, omdat dit een waarborg is voor als je schade met de auto maakt. Bij Auto Huren Curacao is dit geen vereiste.

  1. Eigen risico

De hoogte van de eigen risico kan per verhuurbedrijf verschillen. Vraag hiernaar zodat je bij eventuele schade niet voor verassingen komt te staan. Velen vinden het fijn om de eigen risico af te kopen. Ook bij Auto Huren Curacao is dit een optie, maar zeker geen verplichting.

  1. Rijbewijs

Op Curacao heb je geen internationaal rijbewijs nodig. Je Nederlandse rijbewijs is gewoon geldig op het eiland. Sommige autoverhuurbedrijven hebben ook als regel dat je minimaal X aantal jaar je rijbewijs in bezit moet hebben. Bij Auto Huren Curacao is dit geen probleem, je kunt al vanaf 18 jaar een auto bij ons huren.

  1. Boek vooraf

Om zeker te zijn van een auto tijdens je vakantie raden we aan om vooraf te boeken, zeker in het hoogseizoen. Zo ben je ook verzekerd van de auto (groot of klein) die jij voor ogen hebt.

  1. Wat te doen bij schade of pech?

Hoe staat het autoverhuurbedrijf jou bij als je schade of pech hebt? In Curacao ben je verplicht om 199 te bellen als je schade hebt gereden. Dit is een onafhankelijke partij die de schade vastlegt en vervolgens een rapport naar de verzekeringspartijen stuurt. Maar wat als je een lekke band hebt of een lege accu? Alle auto’s van Auto Huren Curacao zijn lid van 24/7 Road Service die jou hier zo snel mogelijk bij helpen, zodat je verder van je vakantie kunt genieten.

  1. Huurvoorwaarden

Lees altijd de huurvoorwaarden goed door. Zo kun je bij eventuele vragen deze direct bespreken met het verhuurbedrijf en kom je niet voor verassingen te staan.

Aangeven dat Auto Huren Curacao een betrouwbare partner is natuurlijk makkelijk gezegd. Wij laten daarom liever onze klanten voor ons spreken. Lees hier wat andere over Auto Huren Curacao zeggen.

Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Schroom niet om contact met ons op te nemen via de mail of +5999 461 0659 (CUR) / +31 10 30 21 220 (NL).