Wat te doen op Curacao als het regent?

Wat te doen op Curacao als het regent?

Het heeft vorige week enorm veel geregend op Curacao. Code geel was zelfs van kracht! Een lekker strand dagje zit er helaas deze dagen er niet in. Maar wat kun je dan wel doen op Curacao? Wij geven je wat inspiratie!

  1. Sambil Curacao

Sambil is de grootste shopping mall van Curacao en heeft veel weg van een Amerikaanse Mall. Met een grote food court, een bioscoop, een bowlingbaan en shops kun je je hier best een dagje vermaken.

  1. Italiaans eten bij Osteria Rosso

Een van de mooiste ‘binnen restaurants’ van Curacao is toch wel Osteria Rosso. Dit Italiaans restaurant heeft een industriële hippe interieur en heerlijke pasta’s en pizza’s. Je zit hier lekker droog!

  1. Naar de bioscoop

Niks is zo lekker dan een filmpje kijken in de bioscoop als het buiten honden weer is. Je kunt naar The Movies Curacao (bij Waaigat parkeerplaats), The Cinemas Curacao (Renaissance Mall & Riffort) of Cinemark Sambil.

  1. Ouderwets spelletjes spelen

Gezellig ouderwets spelletjes spelen bij een van de overdekte cafe’s of strandtenten. Denk aan Bar 27, Miles Jazz Cafe, Kome, Osteria Rosso, Scuba Lodge…

Een auto is tijdens je verblijf op Curacao sowieso een must, maar in het regenseizoen al helemaal! Alle auto’s van Auto Huren Curacao zijn lid van 24/7 Road Service die jou bij pech op de weg helpen, zodat je verder van je vakantie kunt genieten. Let extra goed op de wegen tijden het regenseizoen. Door de wateroverlast zijn de wegen namelijk verslechterd.

Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Neem direct contact met ons op te nemen via de mail, WhatsApp of +5999 461 0659 (CUR) / +31 10 30 21 220 (NL).

KORTING: Huur in de maand oktober onze Tucson voor €47,50 in plaats van €55,- per dag!