De leukste zwembad spots op Curacao

De leukste zwembad spots op Curacao

Dat Curacao prachtige stranden heeft is een feit. Maar soms heb je even geen zin in zand tussen je tenen of zout water. Lekker relaxen aan het zwembad is dan de juiste oplossing om alsnog lekker te kunnen afkoelen!

  1. Madero Ocean Club
    Madero Ocean Club ligt aan het strand maar heeft ook een zwembad. Zo kun je dus lekker afwisselen tussen het zwembad en de zee!
  1. Koraal (Coral Estate)
    Boven Karakter (strand) bevindt zich Koraal. Je kunt hier niet alleen lekker lunchen met een prachtig uitzicht, het heeft ook een prachtig infinity pool.
  1. Papagayo Beach Resort
    Papagayo heeft voor het hotel een zout water zwembad. Echter heeft het hotel als je verder doorloopt ook nog een ander zwembad!
  1. Kunuku Aqua Resort
    Ideaal voor als je kinderen hebt! Kunuku Aqua Resort heeft namelijk meerdere glijbanen en zwembaden.
  1. Saint Tropez Ocean Club
    Deze beach club bevindt zich in Pietermaai en heeft een echte ‘Saint Tropez uitstraling’: modern en luxe! Ben je nog op zoek naar een auto tijdens je verblijf op Curacao? Auto Huren Curacao draagt graag bij aan jouw zorgeloze vakantie!

Benieuwd naar onze prijzen en auto’s? Neem direct contact met ons op te nemen via de mail, WhatsApp of +5999 461 0659 (CUR) / +31 10 30 21 220 (NL).

KORTING: Huur in de maand oktober onze Tucson voor €47,50 in plaats van €55,- per dag!