De leukste spots waar je verse vis kunt eten op Curacao

De leukste spots waar je verse vis kunt eten op Curacao

Of je lekker verse vis op Curacao kunt eten? JA! Deze blog is voor alle visliefhebbers!

  1. De Visserij

Een van de leukste toevoegingen dit jaar is De Visserij. De Visserij steunt lokale vissers en is een leerwerkplaats dient voor jongeren en vissers. Elke dag komt er verse vis binnen.

  1. De Vispiraat

De Vispiraat vind je achter de bekende paarse fruitwagen ‘Groeten en Fruit’ aan de Caracasbaaiweg. Lees hier meer over dit heerlijke visrestaurant.

  1. Pop’s Place

Lokaal eten tijdens de zonsondergang doe je het beste bij Pop’s Place. Dit restaurant is gelegen aan de Caracasbaaiweg en heeft naast lokale gerechten ook dagelijkse specials. Van kreeft tot aan poke bowls!

  1. Purunchi Koredor

Gelegen achter de waterfabriek schuilt dit klein lokaal maar bovenal vis restaurant. Purunchi wordt voornamelijk bezocht door locals en dat maakt het net wat leuker!

  1. Fishalicious

Visliefhebbers mogen Fishalicious niet overslaan! De tuin in het restaurant biedt tevens een enorm gezellige en romantische sfeer.

  1. Cabana’s vismarkt

Elke vrijdag vindt bij Cabana de vismarkt plaats van 19:00 tot 21:00 uur. Je kunt hier je eigen vis kiezen wat gepresenteerd wordt op de markt. Tevens krijg je uitleg over de verschillende vissen.

[AUTO VAN DE MAAND] Betaal nu voor de Hyundai i10 Grande €34,50 i.p.v. €37 per dag! Deze actie geldt voor de maand november.