Allriskverzekering op Curacao

Allriskverzekering op Curacao

Wist je dat je niet bij alle autoverhuurbedrijven allrisk verzekerd bent op Curacao? Op Curacao is het namelijk niet zomaar mogelijk om alle auto’s allrisk te verzekeren. Alleen nieuwe auto’s komen op Curacao hiervoor in aanmerking.

Mede hierdoor, biedt Auto Huren Curacao altijd nieuwe auto’s aan zodat onze klanten veilig en allrisk verzekerd de weg op kunnen. Je bent dus verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan een tegenpartij (WA) alsmede schade aan je eigen auto (CASCO). Je hebt daarnaast bij ons de mogelijkheid om je eigen risico af te kopen.

Veel autoverhuurbedrijven geven vaak wel aan allrisk verzekerd te zijn, echter hebben zij vaak alleen een WA-dekking. Wanneer de schade dan eigen schuld is moet de huurder vaak zijn of haar portemonnee trekken. Informeer daarom altijd goed na bij een autoverhuurbedrijf welke dekking zij precies hebben.

Let bij het tekenen van het verhuurcontract op of dit ook goed vermeld is zodat je niet achteraf alsnog voor verassingen komt te staan. “Alleen een WA-dekking wordt hier gezien als een allriskverzekering” is incorrect!

We raden dan ook sterk aan om een auto te huren voordat je naar Curacao gaat. Zo heb je ruim de tijd om je goed te laten informeren en kun je een goede keuze maken tussen autoverhuurbedrijven.

Nog op zoek naar een betrouwbare partner tijdens jouw verblijf op Curaçao? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen! Reserveer jouw huurauto hier of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.

allriskverzekering curacao