Deze 7 activiteiten moet je gedaan hebben voordat je Curacao verlaat!

Deze 7 activiteiten moet je gedaan hebben voordat je Curacao verlaat!

Wat mag je nu echt niet missen tijdens je vakantie op Curacao? Deze 7 activiteiten moet je gedaan hebben voordat je Curacao verlaat:

  1. Dagtrip naar Klein Curacao

Wie wilt er nou niet een dagje op een onbewoond eiland doorbrengen? Het prachtige witte zand en fel turqoise water wil je absoluut niet missen!

  1. Wandeling door de stad

Even weg van het strand en lekker een wandeling door het kleurrijke Pietermaai, Punda, Scharloo en Otrobanda. De prachtige kleurrijke koloniale gebouwen en street art zijn een lust voor de ogen.

  1. Happy hour op het strand

De bekendste happy hours zijn bij Mambo Beach en Jan Thiel. Voetjes in het zand, drankje in de hand, een mooie zonsondergang... de perfecte combo.

  1. Quad Tour

Op zoek naar iets meer actie en adrenaline? Een quad tour door Sint Jorisbaai is absoluut een aanrader!

  1. Zwemmen met schildpadden

Met geluk spot je deze bij Klein Curacao! Wil je verzekerd zijn van een schildpad ontmoeting, dan moet je bij Playa Grandi zijn.

  1. De bekendste stranden van Curacao bezoeken

Je bent niet op Curacao geweest als je Cas Abou en Grote Knip niet hebt bezocht. Je wordt bij aankomst begroet door felblauw water en dat maakt deze stranden dan ook populair op Curacao.

  1. Flamingo’s spotten bij Williwood

Je komt langs Williwood als je naar de mooie stranden in Westpunt rijdt, perfect dus om hier even te stoppen en flamingo’s te spotten.