Wil je snorkelen met schildpadden op Curacao? Hier moet je zijn!

Geplaatst
snorkelen met schildpadden curacao

Wil je snorkelen met schildpadden op Curacao? Hier moet je zijn!

Staat snorkelen met schildpadden ook op jouw bucketlist? Dat kan op Curacao! Op de volgende plekken kun je snorkelen met schildpadden:

Playa Grandi
De bekendste snorkel spot op het eiland is Playa Grandi. Hier kun je bijna gegarandeerd zwemmen met meerdere schildpadden. De reden dat hier zoveel schildpadden te vinden zijn is dat de vissers op dit strandje aankomen en direct hun vis schoonmaken. De restjes van de vis worden in het water gegooid, wat veel schildpadden aantrekt. Het is inmiddels een echte trekpleister geworden, dus we raden dan ook aan om vroeg dit strandje te bezoeken. Zo hoef je niet samen met nog 15 andere dit prachtig moment te ervaren.

Playa Lagun
Playa Lagun ligt tussen twee grote rotsen in. Dit maakt het een prachtig snorkels spot. Naast mooie gekleurde vissen worden hier ook regelmatig schildpadden gespot.

Klein Curacao
Dit onbewoond eiland is niet alleen een prachtig bounty eiland, er zwemmen vaak ook (grote) schildpadden in het ondiepe water!

Zorg dat je altijd de gepaste afstand houdt tussen jou en de schildpadden en respecteer hun omgeving. En vergeet uiteraard niet om een snorkelset mee te nemen 😉

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curacao? Auto Huren Curacao draagt graag bij aan jouw zorgeloze vakantie! Reserveer hier jouw huurauto of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.