Zet deze events in april maar alvast in je agenda!

Geplaatst
events april 2019

Zet deze events in april maar alvast in je agenda!

Ben je in april op Curacao? Blokkeer deze dagen maar alvast in je agenda, want deze evenementen wil je niet missen!

Curacao Culinair
Ben je ook zo dol op lekker eten? Curacao Culinair vindt dit jaar plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april. Op dit jaarlijks evenement vind je stands van de lekkerste restaurants van het eiland.

Vegfest 2019
En mocht je na Curacao Culinair nog niet genoeg hebben gegeten ;-), dan kun je op zondag 7 april naar Vegfest 2019!

Curacao International BlueSeas Festival
In het prachtige Pietermaai vindt van vrijdag 19 tot zondag 21 april het Curacao International BlueSeas Festival plaats. Het festival is helemaal gratis en verschillende internationale Blues artiesten treden op. Bekijk de line-up hier.

Curacao International Film Festival
Van woensdag 10 t/m zondag 14 april vindt de achtste editie van de Curacao International Film Festival plaats.Het vijfdaagse CIFFR startte in 2012 als initiatief van IFFR en het Curaçaose Fundashon Bon Intenshon met als doel het filmaanbod op Curacao te verbreden en jong filmtalent bij te staan.

Sol a Luna
De derde editie van Sol a Luna bij Mood Beach Curacao is op zaterdag 20 april. Bij de vorige edities kon je naast een hippie markt, vuurwerk, acrobaten genieten van Lounge, Tech House en Techno muziek.

Koningsdag
Ja, ook op Curacao wordt Koningsdag goed gevierd! Het begint al lekker vroeg in Punda & Pietermaai. In de ochtend zijn in Punda veel winkels open en staan er verschillende kraampjes tussen Punda & Pietermaai in. In de middag zijn er op verschillende plekken in Pietermaai live bandjes te vinden.

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curacao? Auto Huren Curacao is jouw betrouwbare partner! Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie.