Plasa Bieu is weer geopend!

Plasa Bieu is weer geopend!

Vanaf vorig jaar was de originele Plasa Bieu locatie, de oude markt, gesloten i.v.m. een renovatie. Plasa Bieu is dé plek om lekker lokaal te eten voor een mooi prijsje en is nu weer geopend op haar originele locatie! Het is niet alleen een toeristische trekpleister, ook veel lokalen lunchen hier.

De renovatie van Plasa Bieu begon vorig jaar. Plasa Bieu werd toen tijdelijk verplaatst naar de bovenverdieping in Plaza Nobu. Hier werd je omringd door prachtige muur- en plafondschilderingen door Kunstenaar Sander van Beusekom.

Nu is Plasa Bieu weer te vinden op haar ‘oude’ locatie: de oude markt. Het ziet er nu veel lichter en moderner uit en is toegankelijker voor het publiek. Het is van een donker ‘hok’ getransformeerd naar een frisse locatie! Toch waren de kleurrijke muurschilderingen bij de tijdelijke locatie, Plaza Nobu, een mooie aanvulling en het gaf de locatie meer sfeer.

Bekijk foto’s van de tijdelijke locatie en de nieuwe locatie hieronder ↓

 

Nieuwe locatie (oude markt)

Tijdelijke locatie (Plaza Nobu)