Nieuw: Poke Food Station Curacao

Nieuw: Poke Food Station Curacao

Ben je ook gek op Poke bowls? Dan moet je een bezoekje brengen aan Poke Food Station Curacao! Wij hebben er geluncht en zijn enthousiast

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door een van de medewerkers en die legde direct uit hoe het in z’n werking gaat. Je vult eerst de kaart in met al jouw keuzes voor de ingredienten. Denk aan de basis van je poke bowl; ga je voor sushi rijst of sla? Kies je voor tonijn, kip of garnalen? Dit zijn maar een paar opties, er zijn er veel meer!

Na het invullen van je kaart lever je deze in bij de balie, waarna een van de medewerkers de bowl voor je samenstelt. Je kunt er verschillende sauzen bij kiezen en laten adviseren over de beste keuzes voor jouw bowl.

Buiten het heerlijke eten, is Poke Food Statin Curacao hip aangekleed. Kortom, een mooie nieuwe toevoeging aan Curacao!