De beste plekken om te verblijven op Curacao

Geplaatst

De beste plekken om te verblijven op Curaçao

Je ticket naar Curacao is geboekt, nu nog je accommodatie! Maar in welke buurt kun je het beste verblijven? Dat ligt uiteraard aan je voorkeur. Wij hebben de beste plekken om te verblijven op Curaçao uitgelicht:

Jan Thiel
Misschien wel de bekendste locatie op Curacao voor toeristen. In Jan Thiel vind je verschillende hotels, resorts en (grote) villa’s. Kies je voor een van de hotels/resorts aan Jan Thiel beach? Dan loop je zo het strand op!

Mambo Beach
Mambo is ook een van de bekendste areas onder toeristen, vanwege de Mambo Beach Boulevard. Dit is een boulevard waar je veel restaurantjes, beach clubs en winkeltjes vindt.

Pietermaai
Een van de kleurrijkste wijken op Curacao! Je vindt hier meerdere hotels die dichtbij of aan de zee gelegen zijn. Veel lekkere restaurantjes en barretjes zijn te vinden in deze area en Punda is op loopafstand!

Piscadera
Wat rustiger dan de vorige benoemde areas, maar zeker niet minder mooi. In Piscadera vind je wat grotere hotels en verblijven (denk aan Hilton & Blue Bay). Strandjes als Pirate Bay en restaurant De Visserij zijn allen binnen handbereik.

Westpunt
Geen zin in de drukte? Dan moet je zeker bij Westpunt zijn. Naar onze mening vind je aan deze kant van het eiland de mooiste strandjes. Het is echter wel veel rustiger en je moet vaak langere afstanden afleggen om van punt A naar B te gaan.

Wist je dat Auto Huren Curacao kosteloos de huurauto naar je accommodatie brengt? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen! Reserveer jouw huurauto hier of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.