Shoppen op Curacao

Shoppen op Curacao

Shoppen op Curacao, kan dat een beetje? Alhoewel het aanbod op Curacao veel kleiner is dan in Nederland, er zijn genoeg leuke shopping areas te vinden.

Sambil
Dit is de grootste shopping mall op Curacao en heeft veel van een typische ‘American Mall’ met een grote food court. Winkels zoals Aldo, American Eagle Outfitters, Only en Levi’s vind je hier terug.

Punda
Het winkelaanbod is in Punda de afgelopen jaren minder geworden maar er zijn nog leuke boetiekjes en bekende merken te vinden. Denk aan Tommy Hilfiger, Penha en Shana.

Zuikertuin Mall
Naast wat leuke eettentjes vind je in deze shopping mall winkels terug zoals Rituals, Bruna, Lacoste, Emilia en Jamin.

Renaissance Mall
Het Renaissance Mall is perfect te combineren met een tour door Punda & Otrobanda. De kleurrijke shopping area heeft winkels zoals Zara, Guess, Buddha to Buddha en Mom & Co.

Promenade Shopping Center
Bezoekje aan de Promenade is perfect te combineren met een lunch bij de Dames (ook te vinden in de Promenade). Winkels waar je zeker naar binnen wilt zijn Concept Store by Sea & Sand en Flair and Shoelounge.

Om de shopping area te bezoeken heb je uiteraard een auto nodig! Nog op zoek naar een betrouwbare partner tijdens jouw verblijf op Curaçao?

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen! Reserveer jouw huurauto hier of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.