Dagje relaxen op het Santa Barbara Resort

Geplaatst

Dagje relaxen op het Santa Barbara Resort

 

Heb je het gevoel dat je alle publieke stranden van Curacao wel hebt aangetikt? Relax lekker een dagje op het Santa Barbara Resort!

Bij de poort dien je entree voor de auto (25 gulden) en het strand te betalen (15 gulden per persoon). Bij de beach entree zijn de bedjes inbegrepen. Bij elkaar lijkt het best een groot bedrag wat je moet betalen, echter kun je jouw entree kosten voor de auto (25 gulden) aftrekken van de rekening bij een van de restaurants in het hotel.

Als je aankomt voel je direct de rust die bij het resort komt kijken. Je kunt ervoor kiezen om op het strand of aan het zwembad te liggen. Daarnaast kun je (tegen betaling) gebruik maken van de verschillende eetgelegenheden, kajak & snorkel uitrusting, een balletje slaan op de golfbaan en beach volleyballen.

Let op: op zondag is het een stuk drukker in het resort, voornamelijk bij het strand gedeelte waar de boten aanleggen.