Buraka di Tomasito – verborgen parel op Curacao

Geplaatst

Buraka di Tomasito – verborgen parel op Curacao

Grote kans dat je niet veel hebt gehoord over ‘Buraku di Tomasito’. Zeker de moeite waard om te bezoeken en ideaal te combineren met een prachtig strandje! Wij vertellen je er meer over.

Je hebt vast wel van het Kura Hulanda hotel gehoord. Op Curacao zijn er twee vestigingen van het hotel, een is te vinden in Otrobanda en de ander in Westpunt bij Playa Kalki. Playa Kalki is zeker een van de mooiste en fijnste stranden van Curacao om te bezoeken. Wit zand en fel turqoise water typeren dit strandje. Boven het strand vind je het Kura Hulanda hotel, en hier vind je de verbogen parel Buraka di Tomasito.

Burake di Tomasito is een kleine grot/’waterhole’. Als je vanaf Playa Kalki via de trap het Kura Hulanda terrein oploopt hou je links aan. Je loopt langs de waterkant door naar achter, tot je een trap aan je linkerkant tegenkomt. Dit is niet de trap die naar Burake di Tomasito leidt (overigens ook erg mooi om af te gaan en een duik te nemen in het water). Je gaat als je de trap aan je linkerkant hebt naar rechts meer het hotel terrein op. Daar vind je een trap die wel naar de Burake di Tomasito leidt.

Nog op zoek naar een geschikte autoverhuurbedrijf tijdens jouw verblijf op Curacao? Auto Huren Curacao draagt graag bij aan jouw zorgeloze vakantie! Reserveer hier jouw huurauto of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.