Auto Huren Curacao: onze klanten aan het woord

Auto Huren Curacao: onze klanten aan het woord

Aangeven dat Auto Huren Curacao een betrouwbare partner is natuurlijk makkelijk gezegd. Wij laten daarom liever onze klanten voor ons spreken en zijn trots op de 5 (uit de 5) punten die we scoren op Facebook!

Bekijk hier een greep van de reviews van onze klanten:

 

Goede en complete service. We kwamen eerder aan dan gepland, hierdoor wilden wij de auto een dag eerder hebben, een appje naar Auto Huren Curacao en het was geregeld. Voertuig was nieuw en zeer netjes. Bedankt en tot de volgende keer!

-       Justine JF

 

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf, prettige auto en goede prijs. Geen leeftijdsgrens was voor ons erg prettig anders hadden we het eiland niet kunnen ontdekken.

-       Femke Versluis

 

Erg goed verhuur bedrijf. Fijne werknemers. snelle en duidelijke reacties via mail en app. Goeie auto's en een zeer gunstige prijs. Werknemers denken met je mee en brengen een geweldige service

-       Rene Van den Berg 

 

Prima adres om een auto te huren, die heb je echt nodig als je wat van het eiland wil zien. Goeie communicatie, auto wordt afgeleverd en weer opgehaald op jouw locatie. Vooraf wordt alles rustig en goed uitgelegd, foto's worden gemaakt en naar je doorgestuurd zodat er geen twijfel is over een eventuele beschadiging. En wat ik heel fijn vind - en dat is niet bij elk verhuurbedrijf het geval - je hoeft geen borg te betalen en een eventuele 2e bestuurder is standaard inbegrepen, prima prijs voor een vrijwel nieuwe auto.

-       Sylvia Raymakers

 

Heel tevreden over de service van Auto huren Curacao! Netjes afgeleverd bij het hotel, meneer nam de tijd voor uitleg e.d. en ook weer netjes volgens afspraak opgehaald bij de receptie van ons hotel. Contact prettig verlopen, steeds snel contact gehad via mail en app. Zeker een aanrader!

-       Yvonne Karst

 

Bijzonder tevreden over dit bedrijf. 
Duidelijke voorwaarden.
Goede uitleg omtrent tanken, pechhulp voor onderweg,
Geen leeftijdsbeperking.
Je kunt betalen zonder creditcard.
Geen geld in deposito.
Auto weer kosteloos afgeleverd bij resort.
Wilde 2 dagen bij boeken geen enkel probleem en dat achteraf mogen betalen.
Super een 10 voor dit bedrijf.

-       Lydia Ram

 

Wij hebben 1 week een mooie Toyota Rush gehuurd bij dit bedrijf! Helemaal niks op aan te merken, een vlotte en betrouwbare service. Voor de volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden.

-       Rick Remkes

Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie!