Autopech op Curacao. Wat moet je doen?

autopech curacao

Autopech op Curacao. Wat moet je doen?

Net als in ieder ander land kan het voorkomen dat je autopech hebt. Of je nu je sleutels in de auto hebt achtergelaten, een lekke band hebt of dat de accu leeg is; het is nooit fijn om autopech te hebben en zeker niet op vakantie!

Welke stappen moet je nemen als je autopech hebt?
Een goede voorbereiding is het halve werk. Controleer voordat je een auto huurt of deze is aangesloten bij een wegenwacht. Zo weet je dat als je pech hebt, dat dit snel wordt verholpen. Zo zijn alle auto’s van Auto Huren Curacao aangesloten bij 24/7 Wegenwacht Curacao. Indien je autopech hebt neem je contact op met 24/7 Wegenwacht Curacao (+5999 9247) zodat de medewerkers van de wegenwacht zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wat als ik een auto-ongeluk heb gehad?
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat de schade ook is, je dient altijd Forensys te bellen op telefoonnummer 199 bij een ongeval. Alle verzekeringsmaatschappijen eisen namelijk een CRS (Curacao Road Service) rapport. Forensys is een onafhankelijke partij die de schade opneemt en vastlegt. Heel belangrijk is dat je na een ongeval de auto’s niet verplaatst. Ook al blokkeert deze de doorgaande weg.

Bezoek je binnenkort Curacao of krijg je visite vanuit het buitenland én heb je nog geen auto gereserveerd? Auto Huren Curacao heeft nieuwe auto’s, gratis 24/7 wegenwacht en levert de auto (gratis) af op jouw locatie!

Neem contact met ons op via Whatsapp, Facebook, Instagram of via de mail.