Restaurant tip: Meat the Fish aan de Caracasbaai

Restaurant tip: Meat the Fish aan de Caracasbaai

meat the fish restaurant tip blog curacao

Curacao heeft genoeg leuke restaurants om uit te kiezen en daar is een nieuw restaurant bijgekomen: Meat the Fish! Ben je ook dol op een culinair shared dining experience? Dan valt Meat the Fish zeker in smaak.

Vorig jaar opende Meat the Fish haar deuren aan de Caracasbaaiweg (voormalig Pirates Nest). Met het menu concept ‘sharing is caring’, kun je genieten van verschillende verse kleinere gerechten. Naast vis zijn er ook genoeg vlees en vegetarische opties. Als je al eens bij Restaurant Mosa in Pietermaai bent geweest dan zal dit concept niet geheel onbekend zijn. Meat the Fish is dan ook een dochteronderneming van Restaurant Mosa.

Buiten het heerlijke eten, is de service top en heerst er een fijne ‘ambience’.

Je vindt het restaurant aan de Caracasbaaiweg bij de rotonde. Je kunt gemakkelijk en gratis tegenover het restaurant parkeren.

blog curacao meat the fish blog curacao meat the fish

Auto Huren Curacao draagt graag bij aan jouw zorgeloze vakantie! Reserveer hier jouw huurauto of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.