Duiken op Curacao

duiken op curacao blog

Duiken op Curacao

Curacao heeft een prachtig onderwaterwereld. Er zijn genoeg leuke spots om te snorkelen, maar ook duiken is hier in trek. Er zijn genoeg prachtige koraalriffen en de meeste zijn gemakkelijk via het strand te bereiken. Dit maakt Curacao dan ook een top bestemming om jouw duikbrevet te halen!

De duikomstandigheden zijn op Curacao het hele jaar goed. Het zal je dan ook niet verbazen dat er genoeg duikscholen op Curacao te vinden zijn:

Voor zowel beginners als experts worden er verschillende duiken aangeboden. Curacao behoort tot een van de beste duikeilanden ter wereld.

Populaire duik spots:

  • Playa Kalki
  • Porto Marie
  • Tugboat
  • Director’s Bay
  • Mushroom Forest / Blue Foom Cave
  • Karakter - Rif St. Marie en Coral’s Habitat.
  • Playa Lagun

Heb je al een auto gereserveerd voor tijdens jouw vakantie op Curacao? Bij Auto Huren Curacao betaal je GEEN borg, aanbetaling, zijn alle auto’s allrisk verzekerd en wij brengen de auto kosteloos naar de accommodatie. Stuur ons een berichtje via WhatsApp, Instagram of Facebook voor een offerte.