Twijfels over het vooraf reserveren van een huurauto op Curaçao?

Twijfels over het vooraf reserveren van een huurauto op Curacao?

Op Curaçao pakt iedereen de draad weer op. Restaurants en stranden zijn volledig open en de eerste toeristen bezoeken weer ons mooie eiland. Om te mogen afreizen naar Curaçao moet iedereen een aantal documenten in vullen voor de douane en een PCR-test laten afnemen. In onze eerdere blog: ‘wat kan je verwachten?’ hebben we deze voorwaarden benoemd. We begrijpen dat de 100% zekerheid om naar Curaçao af te mogen reizen pas definitief is bij een negatief testresultaat en daarmee ook de twijfel voor het vastleggen van een huurauto. Wij nemen graag de twijfels bij je weg om een auto te huren bij Auto Huren Curaçao!

  • Wij vragen geen aanbetalingvoor het maken van een definitieve reservering.
  • De reservering kan ten allen tijde kosteloos geannuleerd
  • En hanteren wij geen borg

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Momenteel hebben wij een zomeractie van €20,- per dag voor een Hyundai i10, Kia Picanto of Hyundai Grande!  Auto Huren Curaçao is jouw betrouwbare partner! Neem vrijblijvend contact (of gemakkelijk via WhatsApp +5999 461 06 59) met ons op voor meer informatie over onze beschikbaarheid en huurauto’s.