De leukste stranden van Curaçao die makkelijk te bereiken zijn!

De leukste stranden van Curaçao die makkelijk te bereiken zijn!

Helaas zijn niet alle stranden even goed bereikbaar en vind je het wellicht niet fijn om over zandweggetjes te rijden. Geen probleem, er zijn genoeg stranden die goed bereikbaar zijn én waar je alleen over verharde wegen hoeft te rijden. Wij hebben onze favoriete stranden voor je op een rijtje gezet:

  1. Karakter

Karakter is een beachclub gelegen in het villapark ‘Coral Estate’. Je kunt hier heerlijk aan de zee of bij de ‘infinity pool’ boven de beachclub vertoeven. Bij de poort kun je aangeven dat je Karakter wilt bezoeken en na het laten zien van je rijbewijs mag je het park betreden.

  1. Grote Knip

Een bezoek aan Grote Knip mag zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan Curaçao. Het water lijkt hier nog blauwer dan op de rest van het eiland. Vanaf de hoofdweg rijd je gemakkelijk naar het strand toe. Na de afslag naar Grote Knip houd je rechts aan bij de T-splitsing. Indien je naar links gaat bij de T-splitsing kom je aan bij Kleine Knip, overigens ook leuk om te bezoeken!

  1. Koko’s (Jan Thiel)

Koko’s is gelegen aan Jan Thiel Beach. Je kunt nadat je door de toegangspoort bent gereden, helemaal doorrijden naar (rechts) achter zodat je bij de beachclub kunt parkeren.

  1. City Beach 88

De enige echte stadstrand van Curaçao! In Pietermaai tussen Scuba Lodge & BijBlauw in vind je City Beach 88 en je parkeert zo voor de deur. Bedjes & entree zijn overigens gratis.

  1. Playa Lagun

Playa Lagun is erg populair onder duikers en snorkelaars omdat het strandjes tussen twee kliffen ligt. Het strand ligt direct naast de weg, maar hier merk je op het strand zelf niks van!

  1. Playa Grandi (zwemmen met schildpadden)

Gegarandeerd zwemmen met schilpadden? Dat kan bij Playa Grandi! Alhoewel het niet de meest lekkere strand is om een dag te vertoeven, je zult hier geheid schildpadden spotten. Daarna kun je doorrijden naar nabijgelegen stranden Playa Kalki, PLaya Lagun of Playa Grandi.

  1. Playa Kalki

Playa Kalki ligt op het meest westelijke punt van het eiland maar is zeker de moeite waard! Zo ligt het hier niet vol met toeristen, is het een mooie snorkelspot en is het water felblauw.

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Auto Huren Curaçao draagt graag bij aan jouw zorgeloze vakantie! Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op.