Voordelen van een auto huren bij Auto Huren Curacao

Voordelen van een auto huren bij Auto Huren Curacao

Met een huurauto zie je zoveel meer in een korte tijd en heb je de vrijheid om de mooiste plekken op Curacao te bezoeken.

Een keuze maken tussen de autoverhuurbedrijven op Curacao kan best overweldigend zijn. Zeker als je vanuit Nederland al een auto wilt reserveren. Welke bedrijven zijn betrouwbaar en leveren de service die het beste bij je past? Wij hebben de voordelen van het huren van een auto bij Auto Huren Curacao op een rijtje gezet:

  1. Gratis aflevering op locatie.

Op de afgesproken dag en tijdstip brengen wij de auto naar je toe overal op het eiland. 

  1. Geen creditcard nodig.

Heb je geen creditcard maar wil je toch een auto huren tijdens je vakantie op Curacao? Dat kan bij Auto Huren Curacao!

  1. Vanaf 18 jaar kun je al een auto bij ons huren.

Veel autoverhuurbedrijven hebben als regeling dat je pas vanaf 23 jaar een auto mag huren of minimaal 1 á 2 jaar je rijbewijs moet hebben. Bij Auto Huren Curacao huur je al een auto vanaf 18 jaar zonder extra kosten en met de mogelijkheid om je eigen risico af te kopen.

  1. Je hoeft geen borgsom te betalen.

Ook een borgsom wordt vaak gevraagd bij het huren van een auto. Auto Huren Curacao vraagt geen borgsom. Daarnaast kun je al tegen een klein bedrag van €10,- per dag je eigen risico afkopen!

  1. Nieuwe auto’s voor een scherpe prijs.

Rij je liever in een kleinere auto? Of juist in een grote auto? We hebben voor ieder wat wils. Daarnaast rij je altijd in een van onze nieuwe auto’s, zodat je altijd de beste kwaliteit ervaart tijdens je zorgeloze vakantie. 

  1. Wegenwacht is inbegrepen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sleutel in de auto laten liggen of een lege accu? Alle auto’s zijn lid van 24/7 Road Service oftewel de ANWB.

  1. Geen ‘grote keten’ prijzen

Auto Huren Curacao is een lokaal bedrijf en biedt scherpe tarieven aan ten op zichten van de grote ketens op het eiland.

Benieuwd wat andere zeggen over Auto Huren Curacao? Bekijk onze recensies hier!

Ben je nog op zoek naar een huurauto en wil je van bovengenoemde voordelen profiteren? Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op!