Lekker lokaal eten op Curacao

Lekker lokaal eten op Curacao

Dat er veel heerlijke restaurants op Curacao te vinden zijn is een feit. Lees meer over onze favoriete restaurantjes op het eiland hier. Wil je ook de Curacaose keuken ontdekken? Dan is een van onderstaande restaurants zeker een aanrader!

Plasa Bieu
Misschien wel de bekendste onder de toeristen, maar ook zeker bij lokalen, is Plasa Bieu. Voor een klein bedrag krijg al een (groot) gerecht en heb je keuze uit verschillende lokale gerechten. Plasa Bieu is tijdelijk verhuisd naar de bovenste verdieping van Plaza Nobu (ronde markt in Punda) omdat de oude locatie momenteel wordt opgeknapt.

Pop’s Place
Lokaal eten tijdens de zonsondergang doe je het beste bij Pop’s Place. Dit restaurant is gelegen aan de Caracasbaaiweg en heeft naast lokale gerechten ook dagelijkse specials. Van kreeft tot aan poke bowls!

Seaside Terrace
Op het strand nabij Marie Pompoen en Mambo Beach Boulevard vind je Seaside Terrace. Je kunt hier heerlijke verse vis, stoba’s en kreeft eten. Mocht je altijd al een keer lion fish willen proberen, Seaside Terrace serveert het!

Taboosh
Taboosch is een modern restaurant wat gebruik maakt van lokale ingrediënten en verschillende lokale gerechten op de kaart heeft staan. Het restaurant is gelegen aan het Spaanse Water wat voor een prachtig sereen uitzicht zorgt.

Boca Sami
Zin in verse vis? In Boca Sami vind je verschillende lokale restaurantjes die de verste vis serveren! De bekendste zijn Waterfront Terrace en Saltwater Riff Terrace.

Wil je (een van) deze restaurant bezoeken maar heb je nog geen auto? Auto Huren Curacao helpt je graag!

Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op.
Benieuwd wat andere over Auto Huren Curacao zeggen? Lees hier onze recensies.