NIEUW Restaurant 020 in de Penstraat

restaurant 020 curacao

NIEUW Restaurant 020 in de Penstraat

Wij worden altijd heel vrolijk van nieuwe hotspots, en Curacao is er zeker eentje rijker! In de Penstraat vind je al heerlijke restaurants als Mosa, Fishalicious, Serafina en sinds kort dus ook Restaurant 020.

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, eigenaren van sterrenrestaurant 212 in Amsterdam zijn de eigenaren van het restaurant. Restaurant 020 heeft een prachtige locatie: een landhuis aan het water en is ook een hele gezellige plek om drankjes te doen. Het restaurant biedt een driegangenmenu aan voor 88 gulden. Alhoewel het menu niet heel groot is en je circa 3 á 4 keuzes hebt per gang, er zit voor iedereen wat tussen!

Binnen wordt je begroet door prachtige lampen en een open keuken. Je kunt een tafeltje aan de open keuken bemachtigen en hebt hierdoor letterlijk een kijkje in de keuken! De style, de culinaire gerechten en de uitstekende service zorgen ervoor dat Restaurant 020 opvalt op Curacao, op een zeer positieve manier. Al met al, zeker de moeite waard.

Je kunt de auto tegenover het restaurant parkeren op een klein (bewaakt!) parkeerplaats.

Ben je nog op zoek naar een betrouwbaar autoverhuurbedrijf op Curacao? Neem contact met ons op via Whatsapp, Facebook, Instagram of via de mail en wij geven je graag meer info over onze auto’s & prijzen.