Corendon Mangrove Beach Resort

Corendon Mangrove Beach Resort

Het Corendon Mangrove Beach Resort is onlangs geopend op Curaçao. Dit 5-sterren all inclusive resort ligt in Otrobanda en wordt omringt door een mangrovebos. Vanaf hier is het een korte rit naar het centrum van Willemstad, om de historische binnenstad te bezichtigen. Het hotel heeft een uitgerekt privéstrand, meerdere zwembaden en zelfs een waterpark met verschillende glijbanen! Het hotel beschikt over een 24 uurs all-inclusive service met meerdere restaurant, genoeg keuze! Het unieke voor duikerliefhebbers, bij het hotel ligt een scheepswrak in de zee om naar toe te duiken.

Kortom, dit hotel is een aanwinst voor Curaçao! Een unieke moderne plek met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Corendon vergoedt ook de PCR-test, die je nodig hebt om naar Curaçao af te reizen.

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Wij komen de auto kosteloos afleveren en ophalen bij Corendon Mangrove Beach Resort. Neem vrijblijvend contact (of gemakkelijk via WhatsApp +5999 461 06 59) met ons op voor meer informatie over onze de beschikbaarheid en huurauto’s.