De lekkerste truk’i pan’s (foodtrucks) op Curaçao

De lekkerste truk’i pan’s (foodtrucks) op Curaçao

Er zijn veel truk’i pan’s verspreid over het eiland en te vinden langs de weg. Ook wel de foodstrucks van Curaçao. Je eet hier de lekkerste broodjes, burgers, friet en verse smoothies. Echt de moeite waard om te stoppen! De truk’i pan’s zijn open vanaf 21:00 uur tot laat. 😉 Kortom, genieten van de lokale keuken! Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet, die je niet wilt missen!

  1. BBQ Express 
  2. Fridays Baby Truck
  3. De Fruitwagen van Asis
  4. De groene batido truck – Caracasbaaiweg ter hoogte van de Vreugdenhil
  5. Playa Knip Smoothies – Playa Grote Knip

Om deze truk’i pan’s te bezoeken en zelf te proeven heb je een auto nodig. Het openbaar vervoer is niet zo gemakkelijk als in Nederland. Heb je al een vakantie geboekt maar nog geen huurauto? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze huurauto’s en beschikbaarheid.