Wijs op reis: 5 redenen waarom Curacao nu de beste vakantiebestemming is!

Wijs op reis: 5 redenen waarom Curacao nu de beste vakantiebestemming is!

Wijs op reis: 5 redenen waarom Curacao nu de beste vakantiebestemming is!

Curacao is momenteel een van de weinige vakantiebestemmingen waar je zonder gedoe naartoe kan reizen. Tuurlijk, er zijn coronamaatregelen getroffen dus er zijn een aantal dingen die je vooraf moet regelen. Maar als het eenmaal geregeld is kan je op Curacao genieten van een ‘normale’ vakantie.  Dit zijn de redenen waar je nu voor Curacao moet kiezen als vakantiebestemming:

1. Je hoeft niet in quarantaine!
Reisadvies voor Curacao is code geel: er is geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen vanuit Curaçao voor Nederland. Dus GEEN quarantaine als je weer in Nederland bent.

2. Mondkapje is op Curacao niet verplicht
Het dragen van een mondkapje wordt op steeds meer plekken in Nederland geadviseerd of zelfs verplicht. Ook als je naar Curacao reist moet je in het vliegtuig een mondkapje dragen. Met uitzondering van een aantal overheidsgebouwen (waar je als toerist niet snel komt) en het openbaar vervoer, is het op Curacao niet verplicht om een mondkapje te dragen

3. Het is rustiger dan normaal
Een prachtig strandje bijna helemaal voor jezelf hebben? Dat komt bijna nooit voor op Curacao, maar nu zou het zo maar kunnen. Door corona zijn het aantal toeristen op het eiland gedaald. Alhoewel het aantal toeristen langzaam oploopt, is het vooral op de doordeweekse dagen erg rustig op Curacao.

4. Mooie deals scoren
Je kan nu de mooiste reisdeals scoren naar Curacao. Door de kortingen die momenteel aangeboden worden, kun je al voor een leuke prijs een pakketreis boeken.

5. Horecagelegenheden zijn open!
Alle bars, restaurants en strandclubs zijn open. Uiteraard zijn er maatregelen waar de horecagelegenheden zich aan moeten houden, zoals het houden van afstand en mogen er minder mensen bij elkaar zijn, maar dat is (voor onze eigen gezondheid) alleen maar fijn.

Als je jouw vakantie naar Curacao hebt geboekt, dan hebben we nog een zesde tip voor je: een auto huren is een must! Als je het eiland echt wilt zien en vrij wilt bewegen dan is een huurauto toch wel echt fijn.

Je kunt bij Auto Huren Curacao KOSTELOOS een huurauto reserveren. Geen aanbetaling en borg nodig. Benieuwd naar de beschikbaarheid van onze auto’s en prijzen? Neem gemakkelijk en snel contact met ons op via Whatsapp +5999 461 06 59.