OH NEE, REGEN! 5 dingen die je kunt doen als het regent

Als je een vakantie naar Curaçao boekt, droom je over witte zandstanden, wuivende palmbomen en natuurlijk volop zonneschijn. 99% van de tijd is dat ook precies wat je krijgt als je er bent, maar toch bestaat er een kleine kans dat het met bakken uit de lucht komt. Wat je dan kunt doen? Wij hebben een top 5 voor leuke indoor activiteiten:
 
1. Shoppen!
Hoewel Curaçao niet echt een shopping paradise is, kun je toch nog best leuk slagen. Je kunt bijvoorbeeld naar de Renaissance Mall, hier vind je winkels als Mango, Nautica, Mom Co en SOHO. Later kun je dan ook nog koffie drinken bij de Gouverneur. P.s. hun appeltaart is ook super lekker 🙂 
 
Sambil Shopping Mall is ook een goede optie om te bezoeken als het regent. Dit is de grootste mall op het eiland, hierin vind je niet alleen kleding, schoenen en sieradenwinkels maar ook een enorme supermarkt (Carrefour Market), een grote bioscoop (Cinemark) én een bowlingbaan (@strikezone_bowling)
 
2. Naar de bioscoop 
Curaçao heeft 3 bioscopen. Een vrij kleine in Punda, een wat grotere in Otrabanda (deze heten beiden Movies) en de gootste in Sambil (Cinemark). Keuzestress? Hier een lijstje van de voordelen van de diverse bioscopen:
 
Movies Punda: IMAX, klein en knus.
Movies Otrabanda: MX4D- bewegende stoelen, VIP - Als vip word je bediend en heb je super relaxte stoelen.
Cinemark: XD, extra grote zaal, hele fijne stoelen. 4D, met bewegende stoelen. 
 
Het showtime schema kun je hier vinden: 
 
3. Naar een museum 
Curaçao is rijk wat betreft musea. Je hebt bijvoorbeeld het indrukwekkende slavenmuseum in Otrabanda wat echt de moeite waard is om te bezoeken (eigenlijk ook als het niet regent!). Je komt er niet vrolijk naar buiten maar het is wel goed om de geschiedenis van Curaçao beter te leren kennen. 
 
4. Bowlen! 
Yes, dit is eigenlijk wel de perfecte bezigheid als het regent. Meer info vind je op Instagram: @strikerbowlingcw in Saliña en @strikezone_bowling in Sambil. 
 
5. Lekker eten of spelletjes doen bij een strandtent. 
Onder andere bij Kokomo, Cabana en Saint Tropez kun je onder een afdak zitten en toch dat relaxte strandgevoel hebben. 
 
Genoeg te doen dus als het regent! Alleen heb je wel een huurauto nodig om naar deze plekken te bezoeken. Heb jij je vakantie naar Curacao geboekt of ga je binnenkort boeken? Reserveer dan ook meteen vast een auto op Curacao! Bij ons kun je reserveren zonder aanbetaling of creditcard en daarmee altijd kosteloos annuleren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze huurauto's en huurvoorwaarden. Stuur eenvoudig een WhatsApp bericht naar: +5999 461 06 59. of bezoek onze website: www.autoverhuurincuracao.nl.