Curaçao ontdekken – Omgeving Mambo Beach

Curaçao ontdekken - Omgeving Mambo Beach

Zeg je Curaçao, dan zeg je Mambo Beach. Vrijwel iedereen die op Curaçao is geweest, heeft Mambo Beach, officieel (Sea Aquarium Beach) gezien en ervaren. Vooral onder jongeren is het een populair strand omdat er regelmatig verschillende evenementen worden georganiseerd. Van concerten tot happy hours en van poolparty tot feestjes. Ook zijn er veel leuke restaurants en winkels te vinden aan de Mambo Beach Boulevard.

Diverse beachclubs
Aan de uitgestrekte boulevard zijn verschillende beachclubs te vinden, zo heb je Mood Beach, Cabana beach, Wet & Wild Beach Club, Madero Ocean Club, Bonita, Rilèks Beach Bar, Chill en Hemingway. Allemaal met hun eigen stijl en uitstraling. Ook de prijzen verschillen per beachclub, zowel voor bedjes als voor het eten en drinken. Laat je dus niet weerhouden om bij Mambo te relaxen, er is voor ieder budget een leuk plekje te vinden.

Hotels
Heel veel beter wordt het niet, de hotels aan Mambo Beach liggen direct aan zee, bij het Lions Dive hotel zijn er zelfs kamers waarbij je, als je de deur uitloopt, direct het strand op loopt. Heerlijk! Hier zijn overigens ook nog diverse zwembaden bijgebouwd, met bovendien een heus 50 meter sportbad. Ook het Kontiki Beach resort is van alle gemakken voorzien, de luxe kamers kijken vrijwel allemaal uit op de tropische tuin, waarin een prachtige zoutwater lagune is aangelegd. Ga je liever voor een luxe appartement? Dan is The Beach House Curaçao iets voor jou, ook dit complex ligt direct aan Mambo Beach. Leuk feitje, ons kantoor zit in hetzelfde gebouw, direct naast de ingang van het Kontiki Beach resort. Een huurauto bij Mambo is dus zo geregeld.

Eten en drinken
Met meer dan 12 restaurants verdeeld over de hele Mambo Beach BLVD, is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Van pizzeria tot fine dining en van snackbar tot Indiaas, Mexicaans en Italiaans eten.

Shoppen
Kinderkleding, badkleding, herenmode, damesmode, souvenirs, woonaccessoires… Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een leuk winkeltje van te vinden op Mambo. Je kunt trouwens ook een tattoo of piercing laten zetten of je nagels laten doen. Kortom, je hoeft je in ieder geval niet te vervelen!

Agenda
Woensdagavond is in ieder geval DE Mambo avond. Zowel Madero Ocean Club als Cabana Beach hebben dan een feestavond. Over het algemeen begint iedereen bij Madero en gaan ze daarna door naar Cabana. Ook vrijdag en zondag zijn leuke avonden op Mambo. Op vrijdagmiddag vanaf 17:00 uur wordt het gezellig bij Bonita, Chill en Rilèks, waarna het feestje doorgaat bij Madero en Wet & Wild. Op zondag zijn Madero en Wet & Wild gezellig. Bekijk vooral ook even de social media pagina’s van alle verschillende plekjes, om zo een actueel beeld te krijgen van de evenementen. Vergeet niet, Don’t drink and drive of boek een taxi.

Hopelijk heb je nu een beter beeld bij Sea Aquarium Beach / Mambo Beach. Mocht je nog op zoek zijn naar een huurauto voor je verblijf op Curaçao, stuur ons dan even een berichtje via WhatsApp: wa.me/59994610659. Reserveren kan kosteloos en zonder creditcard!