De leukste nieuwe lunch spots van 2018

De leukste nieuwe lunch spots van 2018

Er zijn in 2018 een aantal nieuwe lunch (hot) spots op Curacao bijgekomen. Wat hebben ze allemaal gemeen? Ze zijn hip, vernieuwend en hebben een lunch kaart die niet alleen gericht is op toeristen! Welke is jouw favoriet?

  1. Beans

Lekkere koffie, verse juices, broodjes en poké bowls. Gelegen tussen City Beach 88 en BijBlauw vind je Beans en als je hier eenmaal hebt gegeten, kom je gegarandeerd vaker terug!

  1. Fleur de Marie Eatery

Fleur de Marie Eatery heeft recent haar deuren geopend in Scharloo. Met hun lokale gezonde ingrediënten en hippe stijl behoren ze absoluut in de top van nieuw geopende lunch hotspots in 2018.

  1. City Beach 88

Pizza met een ocean view? Dan zit je hier goed! Naast de heerlijke pizza’s hebben ze ook salades en panini’s op het menu staan. Je kunt hier overigens ook de hele dag lekker vertoeven op de comfortabele beach bedjes.

  1. Blessing

Blessing heeft zeker niet in 2018 haar deuren geopend, maar biedt wel sinds kort de optie aan om hier te lunchen. Lees meer hierover in deze blog.

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curacao? Auto Huren Curacao is jouw betrouwbare partner! Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Schroom niet om contact met ons op te nemen via de mail, WhatsApp of +5999 461 0659 (CUR) / +31 10 30 21 220 (NL).

KORTING: Huur in de maand oktober onze Tucson voor €47,50 in plaats van €55,- per dag!