4 redenen waarom een auto huren tijdens je vakantie op Curacao noodzakelijk is!

4 redenen waarom een auto huren tijdens je vakantie op Curacao noodzakelijk is!

Je vakantie naar Curacao is geregeld! De tickets zijn betaald en ook de accommodatie is geboekt. Nu uitkijken naar al het moois wat Curaçao te bieden heeft en dat is nogal wat. De meeste toeristen op het eiland verblijven in de Jan Thiel of Mambo Beach Boulevard area. Maar ook Pietermaai en Westpunt wordt steeds populairder. Waar je ook verblijft op het eiland, een auto huren is echt een must! En wij vertellen je waarom:

1. Weinig openbaar vervoer mogelijkheden
In Nederland zijn er meerdere openbaar vervoer mogelijkheden, je kunt met de bus, tram of metro. Helaas zijn de openbaar vervoer keuzes op Curacao beperkt. Er zijn bussen die over het eiland rijden, echter zijn deze qua timing niet altijd even betrouwbaar. Zonde om op je vakantie onnodig lang op de bus te wachten om van punt A naar B te gaan toch?

2. Taxi’s zijn duur
Er rijden taxi’s rond op Curacao maar helaas liggen de kosten voor een ritje erg hoog. Zo kan een rit van Westpunt naar Jan Thiel al 50 dollar zijn. Terwijl de benzinekosten hier een stuk lager liggen. Voor dit geld heb je al makkelijk een daghuur bij Auto Huren Curacao binnen.

3. Niet afhankelijk zijn van derden
Het kan best zijn dat je hotel of resort bepaalde pendeldiensten aanbiedt, bijvoorbeeld naar Punda of naar een specifiek strandje. Er zijn echter op het eiland zoveel verschillende mooie plekjes te vinden die niet overgeslagen mogen worden. ’s Avonds lekker eten bij een van de heerlijke restaurants in Pietermaai, het uitzichtpunt bij Santa Marta bezoeken… Hoe heerlijk als je lekker op je eigen tijd op pad kan gaan?

4. Geen lange afstanden!
Zit je er toch een beetje tegenop om te rijden tijdens je vakantie? Geen zorgen, je zult geen lange afstanden afleggen op het eiland. De langste rit die je wellicht zal maken is maximaal een uur, en dan ben je al op het meest westerse punt op het eiland.

Auto Huren Curacao draagt graag bij aan een zorgeloze vakantie met aflevering op locatie en een allrisk verzekering. Je rijdt al een auto voor €25,- per dag! Benieuwd welke auto’s je bij ons kunt huren en tegen welk tarief? Klik hier of neem contact met ons op voor meer informatie!