Vakantie Curacao: dag pas bij een resort

Vakantie Curacao: dag pas bij een resort

Vakantie Curacao: dag pas bij een resort

Even een dagje genieten van de luxe wat een resort te bieden heeft? Curacao heeft meerdere resorts die een dagpas aanbieden. 

Avila Beach Hotel
Voor 18 gulden per persoon kun je een dag genieten van het strand bij Avila Beach Hotel. De dagpas is exclusief een handdoek en niet geldig voor het zwembad in het resort.

Santa Barbara Resort
Je betaalt bij de entrée van het resort 15 dollar per auto, deze kun je als voucher weer inleveren bij een van de restaurants, spa en golfbaan. Daarnaast betaal je per persoon 9 dollar (kinderen 4,5 dollar).

Baoase
Echt even tot rust komen en genieten van luxe? Dan is een dagpas bij Baoase een aanrader. Een ‘Beach Day Pass Package’ kost 50 dollar per persoon. Hierbij is inbegrepen: strandbedje, badhanddoek, fles plat of bruisend water, fruit snack, beach bite en gebruik van hun beach props (zoals snorkels, kajaks etc.).

Kunuku Aqua Resort
Een speel paradijs voor kinderen met meerdere zwembaden en glijbanen! Voor een dagpas betaal je voor een volwassenen (vanaf 13 jaar) 20 dollar en kinderen (2 tot 12 jaar) 15 dollar.

Moomba Beach Club - Floris Suite Hotel & Spa
Moomba Beach Club is onderdeel van Floris Suite Hotel & Spa. Je kunt 2 soorten dag passen aanschaffen: regular (10 dollar p.p.) or premium (15 dollar p.p.). Bij de premium dagpas krijg je een badhanddoek en een palapa tot je beschikking.

Om deze prachtige resorts te bezoeken is uiteraard een auto nodig! Heb je nog geen auto gehuurd en ben je nog op zoek naar een autoverhuurbedrijf op Curacao? Bekijk hier wat onze klanten over ons zeggen.

Neem eenvoudig contact met ons op (Whatsapp, Facebook, Instagram of via de mail) en we geven je graag meer informatie over onze beschikbare auto’s en prijzen.