Schildpadden & flamingo’s spotten op Curacao doe je hier!

schildpadden & flamingo's op curacao blog

Schildpadden & flamingo’s spotten op Curacao doe je hier!

Je mag Curacao niet verlaten zonder schildpadden & flamingo’s te zien. De kans dat je ze op deze plaatsen ziet is groot:

Flamingo’s

  • Weg naar Willibrordus: op deze weg rijd je richting leuke strandjes als Playa Porto Mari, Daaibooi & Karakter. Perfect om even te stoppen langs de weg en flamingo’s te spotten. Er is zelfs een kijkpost aanwezig.
  • Jan Thiel Zoutpannen: het is niet een garantie dat je flamingo’s hier spot. Maar wel een mooi extraatje tijdens een wandeling in de zoutpannen.
  • Weg naar Bullenbaai: dit is de hoofdweg naar Kokomo Beach. Er is genoeg ruimte om langs de weg te stoppen en mooie foto’s te maken van de flamingo’s

Schildpadden

  • Playa Grandi: hier spot je ze zowel vanaf de steiger als in het water schildpadden.
  • Klein Curacao: de schildpadden komen op de catamarans in het water af. In het helderblauwe water zijn ze erg goed te zien.
  • Playa Lagun: dit strandje is een ideale snorkel plek. Het strand wordt namelijk omringd door twee groten kliffen. Regelmatig worden er ook schildpadden gespot.

Respecteer ten alle tijden de schildpadden en raak ze niet aan.

Wil je jouw kans vergroten om deze prachtige dieren te zien? Zorg dan dat je in de ochtend deze plekken bezoekt. Laat verder nooit spullen achter in je auto en neem alles mee als je op een van deze plekken bent.

Om deze mooie plekken te bezoeken is een auto een must. Ben je op zoek naar een betrouwbaar autoverhuurbedrijf op Curacao? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Stuur ons een eenvoudig een WhatsApp bericht voor meer informatie!