Klein Curaçao

Curaçao zelf is natuurlijk al een paradijs op aarde. Maar wat denk je van een onbewoond bounty eiland met een uitgestrekt wit zandstrand, kristalhelder water (met schildpadden) en een verlaten vuurtoren? Precies, dat moet je gezien hebben. Dagelijks gaan er meerdere boten richting Klein Curaçao en wij zullen je in dit blog een overzicht geven van de diverse mogelijkheden.

Er is een ruim aanbod aan verschillende soorten boten waarmee je naar Klein Curacao kunt varen. Je kunt kiezen uit een motor boot, motorjacht, catamaran of power boot.

Motor boot / jacht 

Met de Breeze motorboot ben je in 1,5 uur op het eiland. Aan boord kun je genieten van een lekkere BBQ en je mag onbeperkt drinken wat je wilt. Dit is op de powerboat na, de boot met het kleinste gezelschap aan boord. Lekker rustig dus!

Miss Ann heeft een iets groter, luxer jacht. Ook hebben zij een eigen beach house. Hierdoor kun je op het eiland zelf lunchen en zijn er ligbedjes met voldoende schaduw.

De Mermaid is een motorschip, dit schip heeft twee open verdiepingen, waarbij je dus lekker met de wind in je haar geniet van de tocht (als je niet misselijk wordt). Ook de mermaid heeft een eigen beach house met ligbedjes en lekker plekje om je lunch te nuttigen.

Catamaran

De meest relaxte vorm van varen is toch wel met een catamaran… Met een groot net vooraan waar je op kunt zonnebaden, maar ook bankjes in de schaduw, zit je altijd goed. 🙂 Zowel Irie Tours als Blue Finn brengen je met een catamaran naar Klein Curacao, bij Irie tours komt de tour inclusief ontbijt, lunch en open bar en bij Blue Finn kun je genieten van een BBQ en open bar.

Powerboat

De snelste manier om op Klein Curacao aan te komen is met de Powerboat. Je bent dan binnen 45 minuten tot een uur op het eiland. Natuurlijk is de adrenaline kick ook een hele ervaring. Je bent met de powerboat ongeveer 4 uur op het eiland en vaart dan weer terug.

Prijzen variëren tussen €114 en €140 en de schepen vertrekken van verschillende locaties. Bekijk online welke optie het beste bij jou past. Waar je ook voor kiest, je gaat sowieso een heerlijke dag hebben!

Ben je nog op zoek naar een huurauto? Neem dan even contact met ons op om te kijken of we nog een auto beschikbaar hebben voor jouw verblijf op Curacao. Stuur een WhatsApp bericht via: whatsapp.me/59994610659.