Boutique Hotels op Curaçao!

Wie op vakantie komt naar Curaçao, kijkt vaak eerst naar de grote en bekende resorts… Maar wist je dat er op Curaçao ook heel veel leuke Boutique Hotels te vinden zijn?

Een Boutique Hotel is vaak een kleinschalig hotel ingericht op basis van een bepaald thema. Zo heb je bijvoorbeeld het Bario Hotel, waarin je kunt verblijven alsof je een Local bent. Dit hotel is ingericht in de oude stijl van hoe (luxe) woningen op Curaçao er vroeger uit zagen. Je hebt het Boho Hotel, dat volledig in Bohemian style is ingericht En het Wynwood Boutique Hotel, wat lekker opvalt met veel kleur en kunst.

Voor natuurliefhebbers zijn er ook genoeg mogelijkheden op het eiland. Zo heb je bijvoorbeeld Mondi Lodge. Dit is een mini-dorpje (eco-friendly) van 6 houten huisjes waarin je kunt overnachten. Er is zelfs een tree-house, een echte boomhut waar je in kunt slapen. Hier voel je je zeker één met de natuur.

Houd je meer van modern en luxe? Dan is het Saint Tropez Boutique Hotel misschien iets voor jou. Hier vind je stijlvol ingerichte kamers, waarvan enkele met direct zeezicht. Dit Boutique Hotel bevindt zich in Pietermaai, hier is het ’s avonds altijd erg gezellig, met de vele restaurants en bars in de buurt heb je gegarandeerd een leuk verblijf.

Ben je op zoek naar een bijzonder verblijf? Kijk dan eens naar Landhuis des Bouvrie, van niemand minder dan de zoon van Jan des Bouvrie. Dit landhuis bevindt zich richting het westen van het eiland. Heerlijk rustig en omgeven door natuur. Jean-Marc des Bouvrie is zijn vader achterna gegaan als architect, maar met een compleet eigen stijl. Er zijn twee opties beschikbaar, The Loft en The Guesthouse. Beiden zijn heel cosy ingericht en beschikken over alles wat je maar nodig zou hebben tijdens je verblijf.

Op Curaçao is het hebben van een auto geen overbodige luxe. Het openbaar vervoer is niet erg consistent en taxi’s zijn enorm aan de prijs! Als je bij een resort verblijft zou je natuurlijk de hele dag op een bedje aan het strand kunnen liggen, maar er zijn zoveel fantastische plekjes om te ontdekken dat het huren van een auto echt de moeite waard is. Wil je een auto reserveren of wil je misschien meer informatie? Bel ons gemakkelijk op +31 10 302 12 20 of stuur ons een WhatsApp berichtje: wa.me/59994610659.