Ontdek de 5 leukste cocktailbars op Curaçao

 

Curaçao staat bekend om haar witte zandstranden, turquoise water en levendige cultuur. Na een dag vol avontuurlijke activiteiten en het verkennen van het eiland, is er niets beter dan ontspannen met een heerlijke cocktail in de hand.

In deze blog nemen we je mee op een reis langs de top 5 leukste cocktailbars op Curaçao, waar je kunt genieten van verfrissende drankjes, exotische smaken en een bruisende sfeer. Als je het eiland wilt verkennen en deze geweldige bars wilt bezoeken, vergeet dan niet om een auto te huren.

MosaCaña:
Laten we beginnen met MosaCaña, een populaire cocktailbar gelegen in de levendige wijk Pietermaai in Willemstad. Deze bar heeft een ontspannen sfeer en biedt een uitgebreid menu met creatieve cocktails. Of je nu houdt van klassieke drankjes zoals de Mojito of juist liever gaat voor avontuurlijkere mixen, je zult hier zeker vinden wat je zoekt. Het vriendelijke personeel en de hele ambiance maken van MosaCaña de ideale plek om je avond door te brengen.

Tiki Loco:
Voor een tropische cocktailervaring moet je zeker Tiki Loco bezoeken. Deze kleurrijke bar, gelegen in de populaire Nieuwstraat in Pietermaai, combineert de beste Caribische smaken met een leuke en feestelijke sfeer. Geniet van je cocktail terwijl je je de gezelligheid van de straat in je opneemt. Vergeet niet om hun kenmerkende cocktail, de Mia Khalifa, te proberen voor een echt exotische smaakexplosie.

Bapor:
Als je op zoek bent naar een chique en stijlvolle cocktailervaring, dan is Bapor in het Harbour Hotel de place to be. Gelegen in Otrabanda biedt deze bar een intieme sfeer met een geweldig uitzicht op de Handelskade (gekleurde huisjes).

Tabú:
Tabú is een levendige cocktailbar die bekend staat om zijn energieke sfeer en geweldige cocktails. Gelegen aan de weg naar Westpunt ter hoogte van Grote Berg, is deze hotspot perfect voor mensen die ‘aan de andere kant’ van het eiland verblijven.

St. Tropez:
Last but not least hebben we St. Tropez, een populaire cocktailbar met een prachtig uitzicht op zee. Deze bar, te vinden in Pietermaai, biedt een ontspannen sfeer en een adembenemend uitzicht op de oceaan. Geniet van je cocktail terwijl je de zon ziet ondergaan. Extra tip, de snackplatter deluxe is de ultieme guilty pleasure die perfect past bij elke cocktail.

Conclusie:
Op Curaçao zijn er tal van cocktailbars waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en een geweldige sfeer. Van de ontspannen ambiance van MosaCaña en Tiki Loco tot de stijlvolle ervaring bij Bapor en de bruisende sfeer van Tabú, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om St. Tropez te bezoeken voor een cocktailervaring met een prachtig uitzicht op zee. Met een huurauto kun je gemakkelijk alle toplocaties ontdekken en jezelf onderdompelen in de bruisende cocktailcultuur van Curaçao. Proost op een onvergetelijke ervaring op dit prachtige eiland! #dontdrinkanddrive

Auto Huren Curacao draagt graag bij aan jou zorgeloze vakantie! Benieuwd naar onze prijzen en auto’s? Neem contact met ons WhatsApp of bel naar +5999 461 06 59 (CUR) / +31 10 30 21 220 (NL).