Auto huren op Curacao: van boeken tot ophalen

blog curacao. auto huren op curacao: van boeken tot ophalen

Auto huren op Curacao: van boeken tot ophalen

Vooraf of ter plaatse boeken? Bij een lokale of gigant autoverhuurbedrijf boeken? Welke verzekering moet ik hebben? Tips voor het huren van een auto, van boeken tot ophalen!

Vooraf / ter plaatse boeken
Een auto vooraf boeken is altijd het beste. Zo ben je verzekerd van de auto die je wilt en hoef je niet bang te zijn dat alle auto’s al verhuurd zijn.

Lokaal / gigant autoverhuurbedrijf
Uiteraard is dit volledig je eigen keuze. Maar wij hebben vijf voordelen op een rijtje gezet waarom je op Curacao wel voor een lokaal autoverhuurbedrijf moet kiezen

Verzekering / afkoop eigen risico
Een allriskverzekering is een must tijdens je vakantie op Curacao. Helaas bieden niet alle autoverhuurbedrijven op Curacao dit aan. Auto Huren Curacao biedt altijd nieuwe auto’s aan zodat onze klanten veilig en allrisk verzekerd de weg op kunnen. Ook de mogelijkheid om je eigen risico af te kopen bieden wij aan. Zo kun je echt zorgeloos de weg op!

Ophalen / brengen
Je wilt natuurlijk geen kostbare vakantietijd verspillen. Het ophalen & brengen van een huurauto neemt aardig wat tijd in beslag. Daarom brengen wij de huurauto naar de accommodatie en halen deze ook weer op!

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Auto Huren Curaçao is jouw betrouwbare partner! Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op.