Lunchen bij Landhuis Klein Santa Martha

Lunchen bij Landhuis Klein Santa Martha

Lunchen met een prachtig sereen uitzicht? Als je bij Landhuis Klein Santa Martha aankomt voel je direct de rust en word je verwelkomt door het serene uitzicht over de Santa Martha baai. De perfecte lunchspot in Westpunt dus!

Landhuis Klein Santa Martha is tevens een boutique hotel en dus ideaal voor jouw Westpunt stay. Het boutique hotel is gerenoveerd, maar behoud wel de karakteristieken van het landhuis. Dat geeft de locatie absoluut een extra touch. Het landhuis is hooggelegen waardoor je prachtig uitzicht hebt over de Santa Martha baai en je zit er goed in de wind. Stranden als Cas Abou, Lagun en Santa Cruz liggen nabij, waardoor een lunch bij Landhuis Klein Santa Martha goed te combineren is met een stranddagje bij een van deze stranden!

Om Landhuis Klein Santa Martha te bereiken heb je absoluut een auto nodig. Ben je nog op zoek naar een huurauto? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over ons aanbod, voorwaarden en beschikbaarheid? Neem direct contact met ons op te nemen via de mail, WhatsApp of +5999 461 0659 (CUR) / +31 10 30 21 220 (NL). Dan zorgen we

[AUTO VAN DE MAAND] Betaal nu voor de Hyundai i10 Grande €34,50 i.p.v. €37 per dag! Deze actie geldt voor de maand november.