Dit moet je reserveren voordat je op vakantie gaat naar Curacao!

Dit moet je reserveren voordat je op vakantie gaat naar Curacao!

Op Curacao gaat alles lekker rustig aan, oftwel; ‘poko, poko’. Toch raden wij aan om een aantal zaken VOOR je vakantie alvast te reserveren. Zeker als je in het hoogseizoen (zomerperiode of december) Curacao bezoekt. Hoe jammer als je iets moet mislopen omdat het in jouw vakantieperiode al vol is?!

  1. Je huurauto!

Het eerste wat wij uiteraard aanraden is dat je een huurauto van tevoren boekt. We zien helaas nog te vaak dat mensen pas op zoek gaan naar een geschikte huurauto als ze al op het eiland zijn. Om zeker te zijn van een huurauto naar jouw keuze, raden we sterk aan om dit vooraf al te reserveren. Lees hier meer over waarom je vooraf een auto moet regelen.

  1. Tripje naar Klein Curacao

Dit onbewoond eiland is absoluut een aanrader! Er zijn verschillende aanbieders die een dagexcursie aanbieden naar Klein Curacao. Zorg dat je op tijd een plekje bemachtigd op een van de boten zodat je de boot niet mist.

  1. Bootdagje @ fuik

Je kent Fuik hoogstwaarschijnlijk van Fuikdag. Tijdens Fuikdag komen allemaal boten bijeen in de Fuikbaai voor een groot feest. Echter gaan het hele jaar door boten richting Fuik om daar een dagje te relaxen, snorkelen en barbecueën. Even wat anders dan een dagje strand!

  1. Luxe dagje bij Baoase

Een dagje in de watten gelegd worden op een luxe vijfsterren resort? Om een dagje op dit prachtige resort te vertoeven dien je een dagpas aan te schaffen. Deze moet je vooraf reserveren. Er zijn beperkt aantal plekken, wat het juist zo fijn maakt om daar een dag (rustig) te spenderen, dus wees er snel bij!

Nog op zoek naar een betrouwbare partner tijdens jouw verblijf op Curaçao? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen! Reserveer jouw huurauto hier of stuur ons een WhatsApp bericht via +59994610659 voor meer informatie.