Pietermaai, een van de leukste area’s van Curacao

blog curacao. Pietermaai, een van de leukste area’s van Curacao

Pietermaai, een van de leukste area’s van Curacao

Bezoekje aan karakteristieke Pietermaai mag niet ontbreken als je op Curacao bent. Of misschien verblijf je wel in een van de leuke (boetiek) hotels in de area. Pietermaai is leuk en wij vertellen je waarom!

Culinair genieten
Er zijn in Pietermaai genoeg leuke en lekkere restaurants te vinden, direct aan zee of in een van de authentieke gekleurde gebouwen. Een greep uit de restaurants in deze area: Mosa, BijBlauw, Mundo Bizarro, Serafina, The Pen, Fishalicious, Restaurant 020.

Avondje uit
Geniet van een avondje bij Bluebird Café, Miles Jazzcafé, Mundo Bizarro, Winebar Enjoy of Caña Bar & Kitchen.

Kleurrijke area
Als je door Pietermaai loopt word je omringd door kleurrijke authentieke gebouwen. Veel gebouwen in Pietermaai zijn gerestaureerd en zijn

Hotels
Wil je een accommodatie wat centraal en op loopafstand van bars en restaurant is? Dan zit je in Pietermaai goed! Hotels in deze area: BijBlauw, Scuba Lodge, Boho Bohemian Boutique Hotel, Saint Tropez, Avila Beach Hotel.

Centraal gelegen
Na een dagje strand bij bijvoorbeeld Westpunt geen zin om in de file te staan? Dan is Pietermaai geschikt. Je hoeft niet een van de drukste wegen van Curacao, de Caracasbaaiweg, op.

Er zijn in Pietermaai genoeg parkeergelegenheden naast de weg of in een van de straatjes. En geheel GRATIS J

Heb jij je vakantie naar Curacao al geboekt maar nog geen auto gehuurd bij een autoverhuurbedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze huurauto’s en huurvoorwaarden.