Street art op Curacao, hier moet je zijn!

street art curacao

Street art op Curacao, hier moet je zijn!

Curacao is kleurrijk, en dat zie je ook terug in de prachtige muurschilderingen op het eiland. Wil jij ze bezoeken tijdens je verblijf op Curacao? Hier moet je zijn:

Scharloo
Een van de bekendste muurschilderingen van Curacao is hier te vinden: “Three O’Clock Romance”. Nabij dit prachtig kunstwerk vind je meerdere muurschilderingen. Stop ondertussen bij Beyglz of Fleur de Marie Eatery voor een kopje koffie of lunch.

Punda
In verschillende straatjes vind je prachtige muurschilderingen. Een van de bekendste is de ‘Dushi sign’.

Otrobanda
In 2019 zijn er een aantal grote muurschilderingen in de wijk toegevoegd. Mede door de organisatoren van ‘Kaya Kaya’, een festival in Otrobanda waar muziek & cultuur samen komen. De bekende regenboog trap (vast weleens voorbij zien komen op Instagram) is hier ook te vinden!

Wil je naast de muurschilderingen meer weten over de artiesten, gebouwen en wijken? Dan is Dushi Walks zeker een aanrader!

Met uitzondering van Punda (weekend & ’s avonds wel gratis!), kun je in alle wijken gratis parkeren. Je kunt dus je auto (dicht)bij de muurschilderingen parkeren en vanuit daar verder lopen. Ben je op zoek naar een huurauto op Curacao? Lees hier wat jouw voorgangers over ons zeggen!

Neem eenvoudig en snel contact met ons op via WhatsApp, Instagram of Facebook voor meer informatie.