3x de leukste brunch hotspots

 

Lekker eten is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van een vakantie. Gelukkig zijn er op Curaçao genoeg plekjes te vinden voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Maar voor iedereen die liever wat later zijn bed uit komt (of als je gewoon heel de dag zin hebt om te eten) zijn er ook geweldige brunch hotspots!

Brunch is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege middagmaaltijd (breakfast + lunch = brunch). Over het algemeen kun je natuurlijk bij de meeste restaurants al vanaf een uur of 12 lunchen, maar we hebben in dit blog 3 spots uitgekozen waar de brunch echt een event op zich is.

Te beginnen met de BrunchUP! van Mood Beach Curaçao 

Eén keer per maand organiseert Mood Beach een ultieme brunch, compleet met live muziek, dansers en diverse show elementen. De brunch kost ANG 155 en bestaat uit een 4-gangenmenu inclusief een welkomstdrankje. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ‘liquid lunch’ bestaande uit een luxe sushiplatter inclusief een 1,5 liter fles UP Rosé, dit komt uit op ANG 500. Check de Facebookpagina van Mood Beach Curaçao voor data en beschikbaarheid.

Kome Restaurant (kome betekent ‘eten’ in het Papiaments)  

Kome serveert iedere zaterdag tussen 11:00 en 15:00 heerlijke brunch gerechten. Ook is het mogelijk om bottemless Mimosas en Bloody Mary’s te bestellen. Kome is te vinden in Pietermaai, je kunt hier lekker in de airconditioning zitten maar er zijn eventueel ook wat plekjes buiten. Het is altijd gezellig druk dus vergeet niet tijdig te reserveren! Reserveren kan online via komecuracao.com.

Brunch @ Restaurant Nultwintig 

Iedere zondag opent 020 haar deuren vanaf 10:00 uur voor een heerlijke brunch. Met prachtig uitzicht op zee, een fijne sfeer en de lekkerste gerechten, kan het niet anders dan een succes zijn. Behalve lekker eten, kun je er ook een duik in het zwembad nemen en lekker loungen op een van de strandbedjes. Reserveren is ook hier zeker aangeraden, dit doe je via de website: restaurant020.com.

Om bij deze leuke plekjes te komen is het natuurlijk handig om een huurauto te hebben. Mocht je nog geen auto gereserveerd hebben voor jouw verblijf op Curaçao, stuur ons dan eenvoudig een WhatsApp berichtje om de beschikbaarheid te checken. Reserveren kost bij ons niets en een creditcard is ook niet nodig! Bel ons op +31 10 302 12 20 of stuur een WhatsApp berichtje naar +5999 461 0659.