Vakantie Curacao: lunchen of dineren met prachtig uitzicht

Vakantie Curacao: lunchen of dineren met prachtig uitzicht

De perfecte combinatie: lekker eten en een killer view. Gelukkig hebben we hier op Curacao genoeg lekkere food spots! Maar sommige hebben net een mooier uitzicht dan de ander 😉

  1. Koraal

Vooral een aanrader om hier te eten tijdens zonsondergang. Je hebt hier prachtig uitzicht over de felblauw zee. Koraal bevindt zich boven Karakter. Een diner bij Koraal is dus ideaal te combineren met een stranddagje bij Karakter.

  1. Fort Nassau

Wederom, een toplocatie vooral tijdens zonsondergang. Dit (romantisch) restaurant is hooggelegen en perfect voor een date night! Je hebt hier prachtig uitzicht over de Julianabrug, Punda & Otrobanda. Tip bij het reserveren, vraag om een plekje aan de kant van Julianabrug. Anders heb je kans dat je uitzicht hebt over de Isla (olieraffinaderij).

  1. Restaurant & Café Gouverneur

Heerlijk eten met een lokaal Caribische twist. Indien je een plekje hebt aan de voorkant van het restaurant heb je uitzicht over de Handelskade en de Pontjesbrug.

  1. Blue View Sunset Terrace

Dit restaurant vind je bovenop de klif bij Playa Forti. De perfect lunch spot met zeezicht tijdens je Westpunt Roadtrip.

  1. BijBlauw

Letterlijk aan de zee dineren doe je bij BijBlauw. Met het geluid van golven die op de achtergrond op de rotsen slaan geniet je hier van top gerechten!

Een lunch of diner met prachtig uitzicht mag zeker niet ontbreken tijdens je vakantie op Curacao. Een auto overigens ook niet!

Nog op zoek naar een auto tijdens jouw verblijf op Curaçao? Auto Huren Curaçao is jouw betrouwbare partner! Reserveer hier jouw huurauto of neem contact met ons op.